duminică, 19 februarie 2012

1 oră de consultație la Dr. MENCI

și... nu vă costă nimic! Doar dați pe GiGa TV la 15.30 (luni, 20 feb), să vă uitați la ”Românii au prezent” ;)

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi și Lavinia Ștefan promit o ediție de colecție, cu o sesiune specială de întrebări de la voi și cu răspunsuri precise și de folos!

Orice vă frământă în legătură cu sănătatea și alimentația voastră, a copiilor, bunicilor și prietenilor, scrieți mintenaș ori aici, la comment-uri, ori pe pagina noastră de Facebook.
Prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi

Apropo, știți că și Dr. Menci are pagină de Fb? Ehee... taman ce i-am dat Like, fiindcă am găsit o grămadă de chestii interesante pe-acolo ;)

Deeci... s-auzim întrebările, dragilor!

Aaa, și țineți cont că nu vorbim numai despre mâncare, ci și de alcool, cafea și tutun în exces, plus alte și alte ”minuni” lumești care ne tot bântuie :D

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru emisiune! Sper sa il vad pe dr. Menci cat mai des la "Romanii au prezent", caci tare multe lucruri destepte are de zis, din care toti avem de invatat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, Irina! Si noua ne-a placut tare de tot dr. Menci, dar si dumnealui de noi ;) Dupa emisiune am pus tara la cale si am stabilit deja teme precise pentru urmatoarele aparitii la RAP. O sa-ti placa! :)

    RăspundețiȘtergere